O nama

Your partner in Croatia

ASERVO d.o.o.

Osnovan 2005. godine, ASERVO d.o.o. specijalizirana je tvrtka za trgovinu proizvodima i pružanje usluge za državna tijela, vojsku i policiju, sigurnosne agencije, sport, lov i samoobranu.

Od svog osnutka, 2005. godine, ASERVO d.o.o. uspostavio je poslovne odnose s mnogim svjetski poznatim tvrtkama.
Kroz svoje osnivače i odnose tvrtka ima izraženu vojnu i policijsku, natjecateljsku i lovačku povijest i odnose.
Osim u Hrvatskoj poslujemo i na više drugih tržišta u svijetu, s proizvodima i uslugama prilagođenima potražnji našeg krajnjeg korisnika.

Zbog brzog razvoja, područje djelovanja naše tvrtke stalno se širi. Glavni razlog našeg uspjeha je povjerenje koje nastojimo graditi na temeljima pozitivnog stava prema našim partnerima, kao i fleksibilna politika koju primjenjujemo prema našim kupcima.

Naše područje poslovanja uključuje:

  • opskrba državnih tijela
  • veleprodaja
  • maloprodajna trgovina
  • osposobljavanje i obrazovanje
  • razvoj proizvoda i analiza upotrebe proizvoda

ASERVO d.o.o. opskrbljuje preko 30 hrvatskih tvrtki i dobavljač je Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, Ministarstva obrane, Ministarstva financija, obavještajnih službi, specijalnih snaga, antiterorističkih snaga, Ureda za posebne poslove sigurnosti, Hrvatskog streljačkog saveza, privatnih zaštitarskih tvrtki itd.

Bez obzira na tvrtke i subjekte kojima isporučujemo, ne zaboravljamo odakle smo došli i predano pružamo uslugu svakom pojedincu koji je naš kupac.

Na usluzi smo našim lovcima, sportskim strijelcima i svakom zaljubljeniku u oružje i prirodu.

Posebna pažnja se daje našim veteranima te članovima obitelji poginulih.